top of page

Beste ouder(s)

Beste leerling

 

Als je op zoek bent naar een (nieuwe) uitdagende studierichting in het tweede tot en met het zesde leerjaar zijn jullie op zaterdag 7 mei 2022 meer dan welkom in Sancta Maria Leuven, een school met een hart in het hart van de stad.

Onze leerkrachten kijken er echt naar uit om samen met jullie op tocht te gaan door de schoolgebouwen, om elkaar verhalen te vertellen over hoe boeiend groeien kan zijn, hoe uitdagend de zoektocht is naar nieuwe kennis en vaardigheden. Maar er zal ook tijd zijn om naar elkaar te luisteren op deze zaterdagse openschooldag, want een (nieuwe) studierichting kiezen brengt soms ook onzekerheid mee en een heleboel vragen over hoe het lerend verder moet.

Wij gaan er echt vanuit dat de corona-veiligheidsmaatregelen het zullen toelaten om op zaterdag 7 mei de schoolpoort wagenwijd open te zetten voor jullie, maar om deze dag optimaal en veilig te kunnen organiseren, willen we vriendelijk vragen om (vanaf vrijdag 22 april 2022) een persoonlijke afspraak te maken via het aanmeldformulier (zie webpagina onderaan). Selecteer bij het invullen eerst de gewenste campus, duid vervolgens 7 mei aan en kies tenslotte een nog beschikbaar tijdstip om je persoonlijke rondleiding te registeren. Elke afspraak begint met een (korte) algemene infosessie over de schoolwerking, waarna jullie specifieke toelichting bij de studierichtingen naar voorkeur krijgen en kennis maken met de vakleerkrachten.

 

Concreet zijn er per doelgroep drie infomomenten voorzien:

11.00 uur/13.00 uur/15.00 uur: algemene toelichting schoolwerking derde graad

11.30 uur/14.30 uur: algemene toelichting tweede leerjaar


12.00 uur/14.00 uur/16.00 uur: algemene toelichting schoolwerking tweede graad

We hopen je op zaterdag 7 mei persoonlijk te mogen begroeten. En ons team staat niet alleen die dag voor je klaar.

Met hartelijke groet

Willy Lemmens

Herwig Hendrikx

Geert Pues

Nadine Roman

Opendeurdag 7 mei - inschrijven

Schrijf je in via onderstaand formulier, dan zorgen wij voor een warm onthaal. Selecteer bij het invullen eerst de gewenste campus en kies daarna een nog beschikbaar tijdstip om je persoonlijke rondleiding te registeren. Onze kennismaking begint begint met een (korte) algemene infosessie over de schoolwerking, waarna jullie specifieke toelichting bij de studierichtingen naar voorkeur krijgen en kennis maken met de vakleerkrachten.

bottom of page